Παγκόσμια ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου είχαν τη δυνατότητα αρχικά να γνωρίσουν και στη συνέχεια να συμμετάσχουν βιωματικά σε μια σειρά ποικίλων αθλητικών και κινητικών δραστηριοτήτων οργανωμένα σε σταθμούς όπως: ξιφασκία, σκυταλοδρομία, άλμα εις μήκος, ταχύτητα, διάφορες ρίψεις,  δρόμο στίβου με δεμένα μάτια (ΑΜΕΑ) και Laser run. Η υπεύθυνη για την διοργάνωση  καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ελένη Ανδρέου ευχαριστεί θερμά την τεχνική σύμβουλο της Ε. Ο. Μο. Πεντάθλου  κ. Παρασκευή Αρναουτίδου

και

τους παρακάτω αθλητές :

Θανάση  Προδρόμου  (Παραολυμπιονίκη του άλματος,                                                          Παρασκευή Καρανάτσιου  (δρομέα  ΑΜΕΑ) και Ελευθερία Σκονδριάννη (Συνοδό),                  Άγγελο  Ανδρέογλου –  Αντώνη  Ανδρέογλου και Κώστα Λογδανίδη (Δεκαθλητές),   Ιωάννη Μανομενίδη  (προπονητή Ξιφασκίας)

για την εξαιρετικά επιτυχημένη παρουσίαση του Μοντέρνου Πεντάθλου, των Παραολυμπιακών και των Ολυμπιακών Αγωνισμάτων του στίβου  καθώς και τον καθηγητή  Φυσικής Αγωγής κ. Αποστόλη Ριζούδη  για την άψογη συνεργασία του. Επίσης  συγχαίρει  όλους τους μαθητές για τη ζωντάνια, την ενεργητική συμμετοχή τους καθώς και για την ευγενή άμιλλα και το ήθος που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια υλοποίησης των παραπάνω δράσεων!

Permanent link to this article: http://dge.mysch.gr/site/en/archives/2147